Inredning, design och arbetsmiljö

Fortis Inredningspartner är en samarbetspartner när det gäller allt som har med inredning och arbetsmiljö att göra, både tjänster och produkter.

Här finns ett urval av vårt breda sortiment av möbler och inredning från både svenska och utländska leverantörer. Titta in i vår produktkatalog och låt dig inspireras.

Vi kan dock erbjuda mycket mer än det vi kan visa här. Kontakta oss med dina idéer och önskemål så tar vi fram ett förslag.Fortis Inredningspartner / Westfurn
I augusti 2013 startade vi ett samarbete med Westfurn AB i Varberg som innebar att vi lade över all vår verksamhet gällande leverans av inredning och möbler under namnet Westfurn. Efter en utvärdering har vi nu beslutat att fördjupa samarbetet ännu mer vilket innebär att all Fortis inredningsverksamhet i fortsättningen ligger under Westfurn AB och genom detta förstärker vi vår verksamhet samt förbättrar alla våra avtal. Från 1 september 2014 kommer Westfurn öppna upp dörrarna till sitt nya försäljningskontor i Lidköping på Jungmansgatan 16 A.
Läs mer under Aktuellt till höger.


_____________________________________

Före/Efter

Vi jobbar nu med en ny före/efter funktion här på hemsidan. Där du kan klicka på valfri bild och sedan enkelt ta tag i handtaget som dyker upp mitt i bilden och dra mellan de olika "före/efter" bilderna för att kunna jämföra resultaten enklare. Prova själva och klicka er fram till Virtuellt/3D och sedan Före/Efter i menyn till vänster! (eller testa denna nedan!) Sidan kommer uppdateras mer efter hand.


_____________________________________


2014

Nu har vi dragit igång igen för fullt efter Jul & Nyårs- ledigheterna. 2013 ligger nu bakom oss och vi ser verkligen fram emot vad 2014 har att erbjuda!
_____________________________________
Nu erbjuder vi färdiga 3D modeller i DWG/DXF- format! Modellerna kan fås i 3 olika nivåer, beroende på vilka programvaror och vad modellerna skall användas till. Från mycket enkla modeller till modeller med hög detaljrikedom i "foto-standard". Vi erbjuder även fler olika filformat som kan användas till många av marknadens ledande 3D-program. Kontakta oss för mer information!

_____________________________________
Nu kan ni se bilder från vårt senaste Café projekt, kolla in alla bilder under referenser till vänster i menyn för att se hur det blev!

_____________________________________Fortis Inredningspartner har nu flyttat inredningskontoret till grannfastigheten, så vi kommer vara kvar i detta fantastiska området på "Rörstrand center". Butikslokalen kommer att tas över av Design Outlet som kommer att arbeta med en del av de varumärken vi hade i vår butik och som även passar in i deras koncept. Detta ger er alla fortsatt möjlighet att handla inredning i Lidköping även i fortsättningen.

Har ni tankar, frågor eller funderingar gällande vår verksamhet kan ni alltid maila oss på info@fortis.se så skall vi ge er svar så snabbt vi bara hinner.Bild från vårt nya kontor. Våran officiella ingång är nu mera Fabriksgatan 4, Rörstrands center, ingång 2, plan 2 för besökare och kunder.

_____________________________________

Här kommer lite information från och gällande vår butikverksamhet:

Vi på Fortis Design Shop vill tacka alla våra kunder för ert stora intresse för vår butik och vårt koncept. Men efter en mycket svag julhandel som aldrig riktigt infann sig. Med en webb-försäljning som ökar allt mer samt givetvis även den kalkyl med allt svagare försäljning och handel 2013 av de mer exklusiva produkterna har vi fattat det otroligt tunga beslutet att lägga ner vår butik.

En förutsättning för att driva denna form av butik är att det finns ett sug efter att få den nära relationen och kunskapen runt produkterna. Men tyvärr väljer allt fler att vända sig till näthandel. Vi kommer givetvis fortsätta vår huvudverksamhet i Fortis Inredningspartner AB där vi erbjuder möbler, inredning och inredningshjälp i toppskiftet.


Aktuellt

Fortis Inredningspartner / Westfurn   [2014-07-13]

Vi på Fortis hoppas ni alla har en underbar sommar och många har nog även startat sin semester! Vi vill här lite snabbt berätta om vad vi arbetet hårt med under våren och försommaren.
Läs mer

Ljussättning  [2014-02-10]

Vi har tagit fram en ny bild som illustrerar hur man enkelt kan ta fram förslag på hur man kan ljus-sätta olika miljöer.
Läs merHela listan»

Gå in och gilla Fortis Inredningspartner på Facebook:Gå in och prenumerera på Fortis YouTube-kanal för att se filmer från oss: