Fortis Inredningspartner / Westfurn 
2014-07-13

Den 18 augusti 2013 startade vi ett samarbete med Westfurn AB i Varberg som innebar att vi då lade över all vår verksamhet gällande leverans av inredning och möbler under namnet Westfurn och i och med detta startade upp ett försäljningskontor för Westfurn i Lidköping.
 
Denna verksamhet utvärderades i januari 2014 och resultatet av denna utvärdering gjorde att vi beslutade att fördjupa samarbetet ännu mer. Den 1 mars tog vi beslutet att all Fortis inredningsverksamhet i fortsättningen ligger under Westfurn AB. Genom detta förstärker vi vår verksamhet samt förbättrar alla våra avtal.

Den 1 september 2014 kommer Westfurn öppna upp dörrarna till sitt nya försäljningskontor på nya adress i Lidköping, Jungmansgatan 16 A. Redan nu kan ni nå oss på telefon 070-495 00 01 eller via mail på bosse@westfurn.se. Bilden ovan visar den härliga utsikten från vårt nya kontor!

Vår hemsida håller på att uppdateras och kommer att släppas under augusti månad. Tills dess kan ni ändå se lite om oss på http://www.westfurn.se

Vill ni veta mer om vad som händer med Fortis övriga verksamhet kan ni alltid höra av er till mig på bosse@fortis.se så får ni veta mer.

Under sommaren går vi på Westfurn AB ner på lite sparlåga men kan alltid nås via våra mail: (Hör gärna av er även under sommaren!)
bosse@westfurn.se Lidköping kontoret
gaj@westfurn.se Varberg kontoret
thomas@westfurn.se Uddevalla kontoret

Med dessa ord vill vi önska alla gamla och nya kunder samt övriga partners en riktigt trevlig sommar så hörs vi framöver. 

/Bosse SöderlundTillbaka